Στο αρχείο η υπόθεση της Βάσως από τη Λάρισα

τυρναβος

Το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε πρόσφατα σε αρδευτικό κανάλι κον­τά στο χωριό Πλατύκαμπο ξύπνησε μνήμες στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και όχι μόνο, από την πε­ρίεργη και ανεξιχνίαστη εξαφάνιση της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, μητέρας δύο παιδιών, πέρυσι, Κυριακή των Απόκρεων.

anigif ambelon rizoulis - Στο αρχείο η υπόθεση της Βάσως από τη Λάρισα

Η είδηση ανεύρεσης ενός πτώματος που παρέπεμπε σε γυναίκα, κάποιας ηλικίας, ταρακούνησε την οικογένεια της αγνοούμενης, αν και πολύ γρή­γορα η ιατροδικαστής εκτίμησε ότι «πιθανότατα το πτώμα ανήκει στη Βασιλική Γκαράνη, η οποία είχε εξα­φανιστεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2018, από το παρακείμενο Μελισ σοχώρι, κοντά δηλαδή στο σημείο που βρέθηκε η σορός».

Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει τε­λευταία, η οικογένεια Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα θα αναμένει με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα του DNA. Εξάλλου οι δύο γυναίκες φαί­νεται να εξαφανίστηκαν την ίδια πε­ρίπου περίοδο.

HP. ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Ο αδελφός της αγνοούμενης Ηρακλής Κουκουνασούλης, μιλώντας στην «Ε» αναφέρθηκε στα συναι­σθήματα των ανθρώπων της οικογένειας της Βασιλικής: «Σίγουρα κά­θε φορά που ακούμε για μια εξαφά­νιση, πόσο μάλιστα για τον εντοπισμό ενός πτώματος, η ψυχή μας ταραχεύεται. Συνεχίζουμε να ζούμε έναν εφιάλτη, έχουμε τον δικό μας «Γολγοθά», καθώς παραμένουν τα πολλά αναπάντητα ερωτηματικά για τον άνθρωπό μas. Αν και η υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ έχει μπει στο αρχείο, δεν συμβαίνει το ίδιο και για μας, αφού προσπαθούμε να κρατήσουμε την εξαφάνιση της αδελφής μου στο προσκήνιο, θα συνεχίσουμε να την ψάχνουμε μέχρι να βρεθούν τα ίχνη της».

ΧΡΟΝΙΚΟ

Η αγνοούμενη είχε φτάσει στη Λά­ρισα από τη Λαμία, όπου ζούσε με την οικογένειά της, για να επισκεφτεί τη μητέρα της και τον αδερφό της. Η Βάσω Κουκουνασούλη-Σιλεβίστα, τελευταία φορά εθεάθη στην περιο­χή του Αγ. Χαραλάμπους, στην οδό Άκρωνος 9, λίγο πριν τις 7 το από­γευμα την Κυριακή της Αποκριάς. Οι οικείοι της, μέσω δημοσιεύσεων στην εφημερίδα, και στο facebook τις επόμενες μέρες, άρχισαν να ανα­ζητούν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να τους βοηθήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Με το θέμα είχε ασχοληθεί στην εκπομπή της και η Αγγελική Νικολούλη.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Γιώργος Ρούστας)

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14458 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*