Αυστηρή προειδοποίηση Καλογιάννη για τα κρούσματα στην περιοχή της Ν. Σμύρνης

Αυστηρή προειδοποίηση Καλογιάννη για τα κρούσματα στην περιοχή της Ν. Σμύρνης

Η περιοχή της συνοικίας της Νέας Σμύρνης, που κατοικούν οι Ρομά, συνεχίζει να δίνει νέα θετικά κρούσματα στον κορονοιό. Στην συγκεκριμένη κοινότητα, έχει καταγραφεί ήδη ένας θάνατος 50χρονου ασθενούς με βαρύ υποκείμενο νόσημα, ενώ χθες βράδυ μια 72χρονη γυναίκα εισήχθη στην ΜΕΘ με βαριά συμπτώματα της νόσου, γεγονός που πιθανότατα σημαίνει ότι τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Η Πολιτεία με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ακόμα και με την επιβολή του μέτρου της καραντίνας και τη απομάκρυνση των θετικών κρουσμάτων στη δομή της «Αρωγής», προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη διασπορά της νόσου. Απαιτείται όμως και η συνεργασία ΟΛΩΝ των κατοίκων της κοινότητας των Ρομά στην περιοχή.

Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους κατοίκους του οικισμού, τους καλώ, άλλη μια φορά, να συνεργαστούν με τις υγειονομικές αρχές και την Πολιτική Προστασία και να συμβάλουν αποτελεσματικά στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων . Πρέπει να αντιληφθούν όλοι στον οικισμό πως ο ιός ακόμα κυκλοφορεί και έχει απειλητικές διαθέσεις, κυρίως ως προς τις ευπαθείς ομάδες.

Ενημερώνω όλους πως η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία τόσο στην συγκεκριμένη περιοχή όσο και γενικότερα στην πόλη της Λάρισας. Γι αυτό ας συνεργαστούν ΟΛΟΙ. Σε διαφορετική περίπτωση και το λέω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, η επιβολή νέων περιορισμών στον οικισμό των Ρομά θα αποτελέσει μονόδρομο.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Αυστηρή προειδοποίηση Καλογιάννη για τα κρούσματα στην περιοχή της Ν. Σμύρνης

collage - Αυστηρή προειδοποίηση Καλογιάννη για τα κρούσματα στην περιοχή της Ν. Σμύρνης


fast food ambelon - Αυστηρή προειδοποίηση Καλογιάννη για τα κρούσματα στην περιοχή της Ν. Σμύρνης

ambelonas1 armonia 2021 - Αυστηρή προειδοποίηση Καλογιάννη για τα κρούσματα στην περιοχή της Ν. Σμύρνης

Λάρισα