Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

Σήμερα, 7-5-2020, πραγματοποιηθήκε σύσκεψη στον Δήμο Τυρνάβου, με θέμα την επικείμενη επαναλειτουργία των σχολείων του Δήμου, προεδρεύοντος του Δημάρχου, Γιάννη Κόκουρα και παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από πλευράς του Δήμου Τυρνάβου, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια.
Παράλληλα, αναπτύχθηκαν όλες οι παρεμβάσεις της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ενώ και οι τρεις Διευθυντές τόνισαν πως οι σχολικές μονάδες είναι καθόλα έτοιμες να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα, 11-05-2020.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου ξεκαθάρισε πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση της υγείας τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών.

Στην σύσκεψη παρέστησαν, πέραν του Δημάρχου Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Υγείας, Χριστόφορος Κατσαρός, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου, κα Πατσή, η Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κα Κυπαρίσση, η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, κα Νούλα και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αμπελώνα, κ. Σκουφάς

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

collage - Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου


fast food ambelon - Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

ambelonas1 armonia 2021 - Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

Τύρναβος