Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

Σήμερα, 7-5-2020, πραγματοποιηθήκε σύσκεψη στον Δήμο Τυρνάβου, με θέμα την επικείμενη επαναλειτουργία των σχολείων του Δήμου, προεδρεύοντος του Δημάρχου, Γιάννη Κόκουρα και παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

anigif ambelon rizoulis - Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων του Δήμου Τυρνάβου

Αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από πλευράς του Δήμου Τυρνάβου, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια.
Παράλληλα, αναπτύχθηκαν όλες οι παρεμβάσεις της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ενώ και οι τρεις Διευθυντές τόνισαν πως οι σχολικές μονάδες είναι καθόλα έτοιμες να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα, 11-05-2020.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου ξεκαθάρισε πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση της υγείας τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών.

Στην σύσκεψη παρέστησαν, πέραν του Δημάρχου Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Υγείας, Χριστόφορος Κατσαρός, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου, κα Πατσή, η Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κα Κυπαρίσση, η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, κα Νούλα και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αμπελώνα, κ. Σκουφάς

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14380 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*