ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ – ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ  ΑΝΑΙΜΙΑΣ- ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ  ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!

8 Μαΐου Παγκόσμια ημέρα Μεσογειακής Αναιμίας-Θαλασσαιμίας.   Ιερός ο σκοπός – Αληθινός ο στόχος – Εσύ είσαι το θαύμα!
~Την ημέρα αυτή μαθαίνουμε για την δύσκολη πορεία της βασανιστικής ζωής των παιδιών με Θαλασσαιμία – Μεσογειακή Αναιμία.
~Η ιατρική επιστήμη μας ενημερώνει ότι μόνο με Μεταμόσχευση Μυελού οι ασθενείς θα έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν μια φυσιολογική ζωή χωρείς μεταγγίσεις αίματος.
~Άρα λοιπόν οι Εθελοντές Δότες Μυελού Οστών, είναι οι μόνοι που μπορούν να δώσουν την σωτηρία στους πολυμεταγγιζόμενους Θαλασσαιμικούς.
Όμως δυστυχώς, ποτέ δεν τολμήσαμε οργανωμένοι, να δώσουμε λύση στο πρόβλημα αυτό.
Είναι απαραίτητο σε κάθε χώρα, όλοι οι νέοι από 18 έως 45 ετών, να εγγραφούν ως Εθελοντές Δότες Μυελού Οστών, στην παγκόσμια δεξαμενή Εθελοντών.
Όλοι αυτοί ως Εθελοντές Δότες Μυελού θα είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν αν βρεθεί να είναι συμβατοί, με τον όποιο πάσχοντα συνάνθρωπο σε όλο τον κόσμο.
Στόχος είναι με την καταγραφή και προσφορά τους,
να γίνει η Θαλασσαιμία και η Λευχαιμία, παρελθόν!
Η σωτηρία της ζωής πολλών ασθενών είναι στο χέρι μας.
Ας γίνουμε, τώρα, σήμερα – αν ακόμα, δεν έχουμε γίνει-  Εθελοντές  Δότες Μυελού των Οστών!
Η διαδικασία εγγραφής δοτών, μπορεί κάλλιστα να γίνει και μεμονωμένα.
Όποιος, Συμπολίτης μας και όχι μόνο, επιθυμεί, από 18 έως και 45 ετών, με την ελεύθερη βούληση του και μόνο να γίνει Εθελοντής Δότης, μπορεί να απευθύνεται στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, όπου εκεί θα του γίνεται λήψη, μικρής ποσότητας αίματος για την προκαταρκτική εξέταση Συμβατότητας και θα συμπληρώνει και την σχετική αίτηση εγγραφής Εθελοντή Δότη Μυελού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας του Γ.Ν. Λάρισας:241 350 4386 & 241 023 4417.
Ιερός ο σκοπός – Αληθινός ο στόχος – Εσύ είσαι το θαύμα!

Αρκεί να το Αποφασίσεις.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest