Οι παραγωγοί της Μεσοράχης μπαίνουν μπροστά για την προστασία του περιβάλλοντος!

Έδωσαν… μαθήματα ευαισθησίας και ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος οι αγρότες της Μεσοράχης που όλοι μαζί σαν μία…γροθιά, συγκέντρωσαν τις κενές πλαστικές συσκευασίες φυτοφαρμάκων, δείχνοντας συνέπεια σε ένα αγώνα ενωτικό, που αποτελεί “ασπίδα” αξιών και αρχών για τη φύση και τον πλούτο της.

Όλοι οι παραγωγοί ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Κιλελέρ και της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, συλλέγοντας και προσκομίζοντας άμεσα τις κενές συσκευασίες φυτοπροστατευτικών προϊόντων . Ήταν από τους πρώτους που είπαν ναι(!)  στην οικολογική “φωνή” του προγράμματος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ, που έγινε με τη  συνεργασία του ΕΣΥΦ, του ΦΟΣΔΑ Λάρισας, του ΓΕΩΤΕΕ(παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας) και των Συλλόγων Γεωπόνων Λάρισας, και Επαγγελματιών Γεωπόνων Νομού Λάρισας.

Παρόντες στη συλλογή ήταν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ, Αλέκος Χονδρονάσιος και Βάνα Χλιάπη- Γκουνιαρούδη, ενώ από την τοπική αρχή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιάννης Τσικρίκας, και τα μέλη  Αλέξανδρος Παπανικολάου και  Αθηνά Ματράκη- Νιάκα.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14183 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*