Εργασίες οδικής ασφάλειας στους Δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου και Τεμπών

τυρναβος

Καθάρισε περισσότερα από 70 χλμ. του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου ευθύνης της η Περιφέρεια Θεσσαλίας

anigif ambelon rizoulis - Εργασίες οδικής ασφάλειας στους Δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου και Τεμπών

Περισσότερα από 70 χιλιόμετρα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της, καθάρισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στα όρια των Δήμων Τεμπών, Τυρνάβου και Ελασσόνας. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το βασικό χρηματοδοτικό εργαλείο της αυτοδιοίκησης για την παραγωγή χρησίμων έργων καθημερινότητας. Οι εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού ερεισμάτων συνεχίζονται και σε άλλα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του βόρειου τομέα της Π.Ε. Λάρισας, για την βελτίωση της ορατότητας, την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και την διευθέτηση των όμβριων υδάτων.

«Συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητας μας, ιδιαίτερα σε τμήματα που παρουσιάζουν αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο. Συντηρούμε τους δρόμους της Θεσσαλίας, ώστε να είναι και να παραμένουν ασφαλείς για όλους. Έχουμε από τα καλύτερα οδικά δίκτυα στη χώρα και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε χρήσιμα έργα υποδομών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολλών» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14414 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*