Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος Καρακόπετρας στον οικισμό του Μακρυχωρίου.

Το έργο εντάσσεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον καθαρισμό περίπου 25 ρεμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ. Αυτοψία στην περιοχή πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο εντεταλμένος σύμβουλος έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας.

«Προστατεύουμε τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων σε περιοχές του Δήμου Τεμπών, με ευρύ πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων» τονίζει σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για έργα ουσίας, που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας μέσω της πρόληψης και αποδεικνύονται σωτήρια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων.

Η αντιπλημμυρική προστασία και η ασφάλεια των πολιτών, είναι βασική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η κλιματική αλλαγή εγκυμονεί κινδύνους και η πλέον αξιόπιστη λύση, στην οποία επενδύουμε, είναι η πρόληψη» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

IMG 4221 - Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

IMG 4217 - Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

IMG 4216 - Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

collage - Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι


fast food ambelon - Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

ambelonas1 armonia 2021 - Καθαρίστηκε το ρέμα Καρακόπετρας στο Μακρυχώρι

Δήμος Τεμπών Νομός Λάρισας