Εργοτάξιο τα παράλια του Δήμου Αγιάς (φωτο)

αγιόκαμπος, νομος λάρισας

Με 4 έργα οδοποιίας και υποδομών, προϋπολογισμού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, σε εξέλιξη, η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναμορφώνει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Αγιάς. Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό και περιλαμβάνουν:

anigif ambelon rizoulis - Εργοτάξιο τα παράλια του Δήμου Αγιάς (φωτο)

τη συντήρηση και αποκατάσταση της επαρχιακή οδού Αγιόκαμπος – Σωτηρίτσα -Βελίκα, από το αλιευτικό καταφύγιο Αγιοκάμπου μέχρι τα Βραχάκια Βελίκας, τη συντήρηση και αποκατάσταση της δημοτικής οδού εντός του οικισμού, τα κύρια οδικά τμήματα των προσβάσεων προς τον παραλιακό δρόμο και την κατασκευή τριών γεφυρών στις θέσεις ρέμα Πουρί, ρέμα Ηλεκτρολόγων και ρέμα Πλατάνια.

IMG 4436 - Εργοτάξιο τα παράλια του Δήμου Αγιάς (φωτο)

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης και κατασκευής ρείθρων και κρασπέδων σε μήκος 4,5 χλμ. της παραλιακής οδού και η γέφυρα στη θέση ρέμα Ηλεκτρολόγων. Υπό κατασκευή βρίσκεται η γέφυρα στη θέση ρέμα Πλατάνια.
Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο εντεταλμένος σύμβουλος έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας σε αυτοψία που πραγματοποίησαν στην περιοχή.

IMG 4404 - Εργοτάξιο τα παράλια του Δήμου Αγιάς (φωτο)

«Προχωράμε συντονισμένα, σε συνεργασία με το δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα και τις υπηρεσίες μας, στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού για την αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Αγιάς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Εν μέσω της πανδημίας, οι εργασίες εξελίσσονται απρόσκοπτα, ώστε με χρονικό ορίζοντα τον Ιούνιο, να έχει αποδοθεί ο παραλιακός δρόμος στο σύνολο των 13 χλμ και δύο γέφυρες. Πρόκειται για έργα ουσίας, που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και άνεση στην τουριστική περιοχή της Λάρισας και προστατεύουν ζωές και περιουσίες, «θωρακίζοντας» αντιπλημμυρικά τα παράλια της Αγιάς που πλήττονται συχνά από έντονα καιρικά φαινόμενα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

IMG 4402 - Εργοτάξιο τα παράλια του Δήμου Αγιάς (φωτο)IMG 4399 - Εργοτάξιο τα παράλια του Δήμου Αγιάς (φωτο)IMG 4239 - Εργοτάξιο τα παράλια του Δήμου Αγιάς (φωτο)

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14378 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*