Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης

τυρναβος
φαλάνη

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από τις 8:30 π.μ έως 1:30 μ.μ. 0 Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης θα πραγματοποιήσει τακτική εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων της περιοχής .

anigif ambelon rizoulis - Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης

Ας κάνουμε όλοι μας την καλύτερη πράξη Ανθρωπιάς, Αγάπης και Αλληλεγγύης για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε φέτος στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο με την πανδημία του κορωνοϊού COVID 19, η αιμοδοσία μας αυτή θα διεξαχθεί από τους γιατρούς ,τους νοσηλευτές του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταύρου Παραρτήματος Λάρισας και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο για τους αιμοδότες τρόπο.

Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Λαρισαίων φρόντισε εγκαίρως να προμηθεύσει στον Σύλλογο μας όλο το απαραίτητο για την περίσταση αυτή, υγειονομικό υλικό (γάντια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά υγρά) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν απ’ τους αιμοδότες.

Παράκληση θερμή, όπως, όλοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι Αιμοδότες -ειδικά σε αυτή μας την αιμοδοσία, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., επειδή θα πρέπει να γίνεται η ταυτοποίησή τους να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον Α.Μ.Κ.Α. τους. !!

Το μήνυμα του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης.

Κάθε αιμοδοσία που πραγματοποιούμε είναι σημαντική γιατί πρέπει να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη .ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ .

1 - Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης

2 - Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης

3 - Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης

4 - Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14436 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*