ΚΕΛΛΑΣ: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

τυρναβος

Για αύριο Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί η τοποθέτηση του ATM στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα, που είχε κλαπεί από τις 10 Απριλίου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε προ ολίγου ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, από τη Διοίκηση της Τράπεζας, ενώ σε δεύτερη φάση και μετά την αποκατάσταση των ζημιών, θα λειτουργήσει και το υποκατάστημα.

anigif ambelon rizoulis - ΚΕΛΛΑΣ: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο Λαρισαίος πολιτικός, που είχε γίνει αποδέκτης πολλών διαμαρτυριών από κατοίκους και επιχειρήσεις όχι μόνο του Αμπελώνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής, έθεσε το ζήτημα στον Περιφερειακό Δ/ντη της Τράπεζας κ. Πανάγιο, από την πρώτη στιγμή, πιέζοντας παράλληλα προς κάθε κατεύθυνση για την επαναλειτουργία του καταστήματος, καθώς όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε “οι κάτοικοι μιας δυναμικής και παραγωγικής περιοχής όπως ο Αμπελώνας, απαιτούν και δικαιούνται τραπεζικής εξυπηρέτησης”.

Ο κ. Κέλλας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Διοίκηση της Τράπεζας, τόσο για την συνεχή ενημέρωση που του παρείχε, όσο και για την έγκαιρη αποκατάσταση του προβλήματος, δηλώνοντας ικανοποιημένος για την θετική έκβαση του θέματος.

 

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14436 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*