Τύρναβος: Έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του Γηπέδου

τυρναβος

Ανακοίνωση – καταγγελία της δημοτικής αρχής

anigif ambelon rizoulis - Τύρναβος: Έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του Γηπέδου


Ως Δήμος Τυρνάβου είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να προβούμε για ακόμη μία φορά σε ανακοίνωση-προειδοποίηση περί βανδαλισμών.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε εκτεταμμένες φθορές (υβριστικά συνθήματα) στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου Τυρνάβου.

Μάλιστα, τα αισθήματα θλίψης μετατρέπονται σε αγανάκτηση αν αναλογισθεί κανείς πως μόλις δύο μήνες πριν είχαμε προβεί σε πλήρη καλλωπισμό (βάψιμο περιβάλλοντα χώρου-τοίχων) των ίδιων σημείων του Δημοτικού Σταδίου Τυρνάβου με σημαντικό κόστος.

Για δεύτερη φορά, λοιπόν, σε διάστημα δύο μηνών παρατηρούνται παρόμοιες φθορές γεγονός προσβλητικό για κάθε Δημότη μας.
Η συμπεριφορά αυτή είναι άκρως αντικοινωνική, ανεύθυνη και παράνομη.
Αποτελεί ασέβεια προς τα δημοτικά χρήματα και τη δημοτική περιουσία, αποτελεί δηλαδή ασέβεια για τα χρήματα, την προσφορά και την περιουσία κάθε δημότη του Δήμου Τυρνάβου.

Καμία φθορά, ζημία ή έκνομη συμπεριφορά δεν θα γίνεται ανεκτή.
Τα έργα και οι δράσεις του Δήμου μας πρέπει να διατηρηθούν σε αρτιότατη κατάσταση έτσι ώστε να τα απολαμβάνει κάθε δημότης.

Ως Δήμος Τυρνάβου επαναλαμβάνουμε την πάγια διαρκή και αδιαπραγμάτευτη απόφαση μας να περιφρουρήσουμε και να προστατεύσουμε το Δήμο μας.

Image 6 - Τύρναβος: Έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του Γηπέδου

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*