Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει λύση για τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει λύση για τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.

Μετά από 4,5 χρόνια κοροϊδίας από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Μάκης Βορίδης έδωσαν επιτέλους λύση στο πρόβλημα των αποζημιώσεων των κτηνοτρόφων της περιοχής του Τυρνάβου οι οποίοι επλήγησαν από τον καταρροϊκό πυρετό το 2014-15.
Αφού είχε γίνει το εγκληματικό λάθος της καταστροφής των δειγμάτων, οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επί 5 χρόνια ενέπαιζαν τους κτηνοτρόφους και δεν τους έδωσαν ούτε μισό ευρώ αποζημίωση και μόνο όταν έχασαν τις εκλογές, θυμήθηκαν ότι δεν πρόλαβαν και άρχισαν τα κροκοδείλια δάκρυα, συνεπικουρούμενοι δυστυχώς απο όψιμα κομματικά στελέχη που καμαρώνουν σαν παγώνια για την κομματική τους ιδιότητα και ξεπουλάνε τους κτηνοτρόφους και τα συμφέροντά τους.
Η σημερινή κυβέρνηση μετα από 5 ολόκληρα χρόνια έδωσε τη λύση με νομοθετική παρέμβαση και άμεσα ανεμένεται η πληρωμή των αποζημιώσεων.
ΔΗΜΤΟ ΝΔ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει λύση για τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.

collage - Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει λύση για τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.


fast food ambelon - Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει λύση για τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.

ambelonas1 armonia 2021 - Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει λύση για τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.

Αγροτικά - Κτηνοτροφικά Τύρναβος