Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει λύση για τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.

Μετά από 4,5 χρόνια κοροϊδίας από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Μάκης Βορίδης έδωσαν επιτέλους λύση στο πρόβλημα των αποζημιώσεων των κτηνοτρόφων της περιοχής του Τυρνάβου οι οποίοι επλήγησαν από τον καταρροϊκό πυρετό το 2014-15.
Αφού είχε γίνει το εγκληματικό λάθος της καταστροφής των δειγμάτων, οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επί 5 χρόνια ενέπαιζαν τους κτηνοτρόφους και δεν τους έδωσαν ούτε μισό ευρώ αποζημίωση και μόνο όταν έχασαν τις εκλογές, θυμήθηκαν ότι δεν πρόλαβαν και άρχισαν τα κροκοδείλια δάκρυα, συνεπικουρούμενοι δυστυχώς απο όψιμα κομματικά στελέχη που καμαρώνουν σαν παγώνια για την κομματική τους ιδιότητα και ξεπουλάνε τους κτηνοτρόφους και τα συμφέροντά τους.
Η σημερινή κυβέρνηση μετα από 5 ολόκληρα χρόνια έδωσε τη λύση με νομοθετική παρέμβαση και άμεσα ανεμένεται η πληρωμή των αποζημιώσεων.
ΔΗΜΤΟ ΝΔ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14133 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*