Πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες 2020 – Πότε ανοίγουν τα σχολεία

τυρναβος

Για το χρονικό πλαίσιο στο οποίο προσανατολίζεται το υπουργείο Παιδείας να ανοίξουν τα σχολεία αλλά και για τις αλλαγές που περιλαμβάνει ανά βαθμίδα εκπαίδευσης το νέο νομοσχέδιο, μίλησε στην εκπομπή «Επικοινωνία» η Νίκη Κεραμέως.

anigif ambelon rizoulis - Πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες 2020 – Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Βασική εισήγηση του Υπουργείου Παιδείας στο Συμβούλιο ειδικών επιστημόνων με επικεφαλής τον κ. Τσιόδρα, είναι να ξεκινήσουν οι πανελλαδικές μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο, δήλωσε στην ΕΡΤ η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, επισημαίνοντας πως αυτό που ζούμε όλοι είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, στις ανακοινώσεις που θα κάνει, θα παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα που θα αφορά όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας, μεταξύ αυτών και τους μαθητές.

Η υπουργός τόνισε ότι το Υπουργείο έχει λύσεις για όλα τα σενάρια και πως το ξεκίνημα των σχολικών βαθμίδων θα γίνει σταδιακά με ιδιαίτερη μέριμνα τους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Πρόσθεσε ότι εξετάζεται το σενάριο για επέκταση του σχολικού έτους ειδικά στα δημοτικά, ωστόσο όπως είπε θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Η κα Κεραμέως σημείωσε ότι βασικός γνώμονας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.

Πηγή: newsit.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14425 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*