ΟΛΥΜΠΟΣ: Δωρεά 100 τάμπλετ για τη στήριξη μαθητών σε νησιωτικές, ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές

Η ΟΛΥΜΠΟΣ έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αρκετοί μαθητές απομακρυσμένων περιοχών μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, σπεύδει να συνδράμει την εκπαίδευσή τους με τη δωρεάν χορήγηση τεχνολογικού εξοπλισμού.

anigif ambelon rizoulis - ΟΛΥΜΠΟΣ: Δωρεά 100 τάμπλετ για τη στήριξη μαθητών σε νησιωτικές, ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας, η ΟΛΥΜΠΟΣ θα διαθέσει εκατό τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας, για τη στήριξη και υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές και απομακρυσμένα νησιά της χώρας μας.

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές  που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, συμμετέχοντας και σε αυτό το “μέτωπο” αλληλεγγύης, στέλνει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε το μέλλον της χώρας μας και ειδικά των παιδιών μας να είναι πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14385 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*