620 οικογένειες στήριξε με τρόφιμα η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας τις Άγιες μέρες του Πάσχα

620 οικογένειες στήριξε με τρόφιμα η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας ενίσχυσε τις μέρες του Πάσχα με τρόφιμα 620 οικογένειες με δέματα που ετοιμάστηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ελασσόνας , το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας τα συσσίτια και τα δέματα Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ,τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας, τον Σύλλογο Τριτέκνων Λάρισας, το Γηροκομείο Λάρισας,και τα δέματα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανάσιου Χάλκης. Η συνεργασία με όλους υπήρξε εξαιρετική ξεπερνώντας την οποία καθημερινή δυσκολία μετακίνησης και μεταφοράς.

Θερμές ευχαριστίες από το ΔΣ της Τράπεζας Τροφίμων σε όλους τους Εθελοντές, υπαλλήλους των Δήμων, τους γείτονες μας με τα ανυψωτικά μηχανήματα μεταφοράς προϊόντων κ. Αντώνη Εξαρχόπουλο , Είδη Υγιεινής Στορισμενο ,κ. Πασχάλη Λαλλα της εταιρείας Νόρμα , τα Ψυγεία Λαμπρούλη για την έγκαιρη παράδοση των μήλων μέσα στο φόρτο των εργασιών τους ,την Εταιρεία Μέλισσα ,την Εταιρεία Παπαδόπουλου , την Τράπεζα Τροφίμων Αθηνών , το Τυροκομείο Τζιαφέτα και όλους τους ανωνύμους δωρητές τροφίμων που υποστήριξαν τα καλάθια της Τράπεζας τροφίμων στα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξία .

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - 620 οικογένειες στήριξε με τρόφιμα η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας τις Άγιες μέρες του Πάσχα

collage - 620 οικογένειες στήριξε με τρόφιμα η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας τις Άγιες μέρες του Πάσχα


fast food ambelon - 620 οικογένειες στήριξε με τρόφιμα η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας τις Άγιες μέρες του Πάσχα

ambelonas1 armonia 2021 - 620 οικογένειες στήριξε με τρόφιμα η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Θεσσαλία