Το ευχητήριο μήνυμα του Αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου

τυρναβος

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα με υγεία, σε μια πρωτόγνωρη βέβαια και ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας εξ αιτίας του φονικού ιού που πλήττει την χώρα.

anigif ambelon rizoulis - Το ευχητήριο μήνυμα του Αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου

Μια υγειονομική και οικονομική κρίση που βρήκε τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο σε κάκιστη κατάσταση με πάρα πολλά προβλήματα να παλεύει απροστάτευτος για την επιβίωση του εξ αιτίας όλων των κυβερνητικών πολιτικών που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ανέλαβαν στο έπακρο την ατομική τους ευθύνη ,την συλλογική ευθύνη όμως για την προστασία και την βοήθεια του πρωτογενή τομέα δεν την ανέλαβε η κυβέρνηση και το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης διότι δεν υπάρχουν πουθενά ουσιαστικά μέτρα στήριξης και προστασίας για την συντριπτική πλειοψηφία αγροτών και κτηνοτρόφων.

Ενας πρωτογενής τομέας που καλείται άμεσα κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να κάλυψει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας, δυστυχώς όμως παλεύει μόνος του κόντρα σε μεγαλέμπορους, μεσάζοντες και κυβερνητικές επιλογές.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους καλές παραγωγές και να μην έχουμε άλλες καταστροφές φέτος. Να είμαστε όλοι υγιείς να παράγουμε και να συνεχίσουμε μαζί να αντιστεκόμαστε και να διεκδικούμε. Καλή Ανάσταση για όλους μας.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*