ΚΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

τυρναβος

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλία κ. Χρήστο Πανάγιο, επικοινώνησε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με τη λειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας στον Αμπελώνα, το οποίο παραμένει κλειστό από τις 10 Απριλίου, λόγω κλοπής του ATM.

anigif ambelon rizoulis - ΚΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ο Λαρισαίος πολιτικός, όλο αυτό το διάστημα έγινε αποδέκτης σχετικών αναφορών από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Αμπελώνα, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί χιλιάδες πολιτών, μεταξύ των οποίων γεωργοί και κτηνοτρόφοι, που τις μέρες αυτές εισπράττουν χρήματα από ενισχύσεις και αποζημιώσεις, καθώς και συνταξιούχοι, οι οποίοι εν μέσω περιοριστικών μέτρων, αναγκάζονται να μετακινηθούν στον Τύρναβο ή την Λάρισα, για να εισπράξουν την σύνταξή τους.

Ο κ. Πανάγιος ενημέρωσε τον κ. Κέλλα ότι το υποκατάστημα, εκτός της κλοπής του ATM, έχει υποστεί σημαντικές ζημιές και εσωτερικά, που δεν μπορούν να επισκευαστούν άμεσα λόγω της υπάρχουσας κατάστασης.

Ο Χρ. Κέλλας ευχαρίστησε τον κ. Πανάγιο για την ενημέρωση, τονίζοντας συγχρόνως την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας του καταστήματος, καθώς οι κάτοικοι μιας περιοχής με την δυναμική του Αμπελώνα, δικαιούνται τραπεζικής εξυπηρέτησης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*