Δήμος Τυρνάβου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

χαμόγελο-παιδιού

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ  ενταγμένους στο Κοινωνικό  Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) του Δήμου Τυρνάβου που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να λάβουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.

Ειδικότερα, την Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη διανεμήθηκαν με ευθύνη, οργάνωση και προσωπικό του Δήμου Τυρνάβου τρόφιμα στους δικαιούχους. Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα για τις διανομές και τηλεφωνικά την ημέρα της παράδοσης και παρέλαβαν τα τρόφιμά κατ’  οικον από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του ιού COVID 19.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των δικαιούχων προσήλθε και εξυπηρετήθηκε με απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβος Γιάννης Κόκουρας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διανομή και δη:

Όλους τους υπαλλήλους του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», καθώς και όλους τους υπαλλήλους των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου για την άοκνη και άκρως επαγγελματική δουλειά τους.

Την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου χωρίς τη συνδρομή των οποίων η διανομή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε κλίμα τάξης, ασφάλειας και με πιστή τήρηση στα προληπτικά μέτρα διάδοσης του κορονοϊού.

Την Εταιρία Μπρέζας για τη διάθεση όσων επιπλέον οχημάτων χρειάστηκαν για τις διανομές.

Την κα Σαϊνη Ελένη για την παραχώρηση του χώρου όπου τελέστηκε η διανομή.

Τις Καφετέριες Εν Τυρνάβω, Όναρ και Παπιγιόν για τηνπαροχή απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής για την εύρυθμη λειτουργία της διανομής.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστό σε όλους τους συνδημότες μας ρομά οι οποίοι προσήλθαν συντεταγμένα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και χωρίς να δημιουργηθεί συνωστισμός.

Να σημειωθεί πως μετά το πέρας κάθε ημέρας πραγματοποιούνταν απολύμανση στον χώρο διανομής.

Ο Δήμος Τυρνάβου είναι αποφασισμένος, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης κάθε δημότη.

Διατρανώνουμε την ανθρωπιά μας και το κοινωνικό μας πρόσωπο.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Image 1 1 e1587058826410 - Δήμος Τυρνάβου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

κατάστημα e1596201611198 - Δήμος Τυρνάβου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13883 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*