Καταγγελία Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Καταγγελία Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Δεν φτάνει η απουσία οποιουδήποτε οικονομικού μέτρου από την κυβέρνηση για την στήριξη των αγρότων και των κτηνοτρόφων που πλήττονται βάναυσα λόγω της πανδημίας.Ειχαμε πρόσφατα και την απαράδεκτη ενέργεια του ΟΠΕΚΕΠΕ εις βάρος συνάδελφου μας αγροτοκτηνοτρόφου από τον Τυρνάβο.

Του οποίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ αβάσιμα και καταχρηστικά αφαίρεσε το 50% της συνδεδεμένης ενίσχυσης που λάμβανε με την (αιτιολογία) ότι ο ίδιος μείωσε το 13% των προβάτων του κοπαδιού του, μια ενέργεια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η οποία δεν δικαιολογεί την μεγάλη αφαίρεση που δέχθηκε στην ενίσχυση του.

Δεν αρκεί λοιπόν το οικονομικό πλήγμα με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που έχουν δεχθεί οι κτηνοτρόφοι όλα αυτα τα χρόνια με την δραματική μείωση των τιμών του γάλακτος και του κρέατος και ειδικά αυτό το Πάσχα,έχουμε τώρα και τέτοιες ενέργειες εις βάρος τους.

Εχει υποβληθεί ήδη ένσταση ενώ ο Αγροτικός μας Σύλλογος θα σταθεί στο πλευρό του συνάδελφου μας ως την τελική του δικαίωση.Δινουμε το μήνυμα ακόμη μια φορα ότι κανείς δεν είναι απροστάτευτος,κανείς δεν είναι μόνος του και ειδικά σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Καταγγελία Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

collage - Καταγγελία Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου


fast food ambelon - Καταγγελία Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

ambelonas1 armonia 2021 - Καταγγελία Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Αγροτικά - Κτηνοτροφικά