Ανακοίνωση διανομής τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Τυρνάβου

Από σήμερα, Μ. Τετάρτη, πραγματοποιείται στο Δήμο Τυρνάβου δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους  ΤΕΒΑ  ενταγμένους στο Κοινωνικό  Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.

anigif ambelon rizoulis - Ανακοίνωση διανομής τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Τυρνάβου

Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται  με γραπτό μήνυμα για τις διανομές και τηλεφωνικά την ημέρα της παράδοσης για να παραλάβουν τα τρόφιμά κατ’  οικον από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του ιού COVID 19.

Οι δικαιούχοι πρέπει  να είναι εφοδιασμένοι  με δικό τους στυλό για να  υπογράψουν την παραλαβή.
Οι δικαιούχοι οφείλουν να απαντούν στις κλήσεις που θα δεχθούν στα κινητά τους από τα συνεργεία του Δήμου Τυρνάβου για την πραγματοποίηση της διανομής   κατ ‘ οικον.

Η διανομή για όλους τους δικαιούχους (Δημοτική κοινότητα Τυρνάβου, Αμπελώνα  και όλων των τοπικών κοινοτήτων)  θα πραγματοποιείται σήμερα M. ΤΕΤΑΡΤΗ 15  και αύριο M. ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 για  δικαιούχους από τις  08:30 το πρωί έως ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

Επαναλαμβάνεται η παράκληση προς τους δικαιούχους του Τυρνάβου και των Τοπικών Κοινοτήτων να έχουν το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή  την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ, καθώς και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για την παραλαβή των προϊόντων, καθόσον δεν θα υπάρξουν άλλες μέρες διανομής .
Όταν υπάρχει αδυναμία του δικαιούχου, μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο τα προϊόντα, όμως απαιτείται η προσκόμιση εξουσιοδότησης.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14409 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*