ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΛΛΑ – ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

τυρναβος

Να ενταχθούν και οι παραγωγοί λαϊκών αγορών στους ΚΑΔ των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοιού, ζήτησε από τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο αν. Γραμματέας Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την απόφαση περί αναστολής λειτουργίας των λαϊκών αγορών σε όλη τη Θεσσαλία για 14 ημέρες.

anigif ambelon rizoulis - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΛΛΑ - ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε, συγκεκριμένα, ότι “πρέπει άμεσα να εφαρμοσθούν μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς αλλά και τους μικροπωλητές, που ζημιώνονται από το κλείσιμο των λαϊκών αγορών”, ενώ επεσήμανε πως “εφόσον συνεχιστεί η αναστολή λειτουργίας τους, απαραίτητο είναι να εξετασθούν όλες οι δυνατότητες απορρόφησης των ευπαθών προϊόντων, που διαθέτουν σ’ αυτές οι παραγωγοί”.

Ο Υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης συμφώνησε για την ανάγκη οικονομικής στήριξης όσων πλήττονται από την αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών, αφήνοντας ανοιχτό τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές ανακοινώσεις από το κυβερνητικό επιτελείο. 

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14436 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*