Ξεκίνησε το έργο αγροτική οδοποιία στο Πουρνάρι του δήμου Τεμπών.

χαμόγελο-παιδιού

Ξεκίνησε από τον δήμο Τεμπών το έργο «κατασκευή αγροτικής οδοποιίας» στην Κοινότητα Πουρναρίου. Οι εργασίες αφορούν τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του δικτύου αγροτικών δρόμων, σε συνολικό μήκος περίπου 8.000 μέτρων. Το ποσό της σύμβασης του έργου ανέρχεται στο ύψος των 310.611,41 € συν ΦΠΑ και θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, με επιβλέπουσα αρχή την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Τεμπών.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας και βασικά θα εξασφαλισθεί η γρήγορη, απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων της Κοινότητας Πουρναρίου προς την αγροτική περιοχή, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους. Την πορεία των εργασιών στην αγροτική περιοχή της Κοινότητας Πουρναρίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Παν. Γκατζόγιας, ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Κακαγιάννης ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Μακρής και η επιβλέπουσα μηχανικός Βάσω Μπαρμπούτη, έπειτα από πρόσφατη επίσκεψή τους.

Σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις, όπου με την ολοκλήρωσή τους θα καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας και η ασφαλέστερη μεταφορά αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας Πουρναρίου. Είναι ακόμη ένα έργο του δήμου Τεμπών με το οποίο κάνουμε πράξη τις προτεραιότητές μας, μία από τις οποίες είναι η στήριξη των ανθρώπων της υπαίθρου, του μόχθου και της παραγωγής».

κατάστημα e1596201611198 - Ξεκίνησε το έργο αγροτική οδοποιία στο Πουρνάρι του δήμου Τεμπών.
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13883 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*