Εγκληματική η ανοχή των αρχών στις “ευπαθείς ομάδες”

Η “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία” και η επικεφαλής Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Μπίλλη καταγγέλλει τον Δήμο Λάρισας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για ολιγωρία αναφορικά με την αδυναμία διαφύλαξης της δημόσιας υγείας στο Δήμο Λάρισας και την μετατροπή του σε υγειονομική βόμβα μετά τα κρούσματα κορονωϊού στην “ευπαθή” ομάδα Ρομά στον οικισμό Νέα Σμύρνη.

anigif ambelon rizoulis - Εγκληματική η ανοχή των αρχών στις “ευπαθείς ομάδες”

Ο κίνδυνος είναι άμεσος και αφορά και τους όμορους Δήμους Φαρσάλων, Τυρνάβου, Μαγνησίας, Παλαμά και Σοφάδων Καρδίτσας όπου υπάρχουν πολυπληθείς κοινότητες των “ευπαθών” ομάδων Ρομά οι οποίοι από την πρώτη ημέρα του υποχρεωτικού εγκλεισμού αρνήθηκαν να πειθαρχήσουν και προκλητικά περιφέρονταν- όχι μόνο στην συγκεκριμένη συνοικία αλλά όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής σε όλη την πόλη χλευάζοντας τους νομοταγείς πολίτες.

Η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία” καταγγέλλει επίσης την πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης ή όποια επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση και διακίνηση λαθρομετανάστων σε όλη την Ελληνική επικράτεια που στην περίπτωση του Δήμου Λάρισας σύμφωνα με την ανταπόκριση της κρατικής ΕΡΤ” οι πρόσφυγες από την Δομή του Κουτσόχερου έβγαιναν ανεξέλεγκτα στην πόλη της Λάρισας την στιγμή που υπήρχε υποχρεωτικός εγκλεισμός”. Άλλωστε όπως δήλωσε ο ίδιος αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων “προέκυψε συσχέτιση των προσφύγων στην Δομή Κουτσόχερου με τον πληθυσμό Ρομά “.

Η Ελληνική κοινωνία πλέει σε αχαρτογραφητα νερά και εν μέσω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και θανατηφόρας πανδημίας τέτοιες συμπεριφορές και αβλεψίες από την πλευρά των ιθυνόντων εγκυμονούν απρόβλεπτους κινδύνους για την κοινότητα.

Η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία καλεί την Θεσσαλική κοινωνία σε εγρήγορση και ετοιμότητα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο έτσι ώστε η δύσκολη αυτή συγκυρία να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Παράλληλα προειδοποιεί όλους όσους απεργάζονται αντεθνικά σχέδια εις βάρος του Ελληνικού λαού ότι σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14380 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*