Νεκρή στο ποτάμι βρέθηκε η ηλικιωμένη που ήταν αγνοούμενη

Μετά από αναζήτηση ωρών από ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική και Αστυνομία πριν από λίγο βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη τρικαλινή που ήταν αγνοούμενη από το απόγευμα της Τετάρτης.

anigif ambelon rizoulis - Νεκρή στο ποτάμι βρέθηκε η ηλικιωμένη που ήταν αγνοούμενη

Είχε αφήσει σημείωμα ότι θα πέσει στον Ληθαίο ποταμό και αυτό ανησύχησε τους δικούς της ανθρώπους, που αμέσως ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και άργησε η αναζήτηση. Μάλιστα από το πρωί της Πέμπτης στις έρευνες έλαβαν μέρος άνδρες της ΕΚΑΜ από την Λάρισα με εκπαιδευμένο σκύλο.

Ενώ και ο Δήμος Τρικκαίων χρησιμοποίησε το φράγμα στο ύψος του βιολογικού καθαρισμού, ώστε να πέσει η στάθμη του νερού και να μπορέσουν τα σωστικά συνεργεία να κάνουν πιο εύκολα την δουλειά τους. Δυστυχώς όμως η ηλικιωμένη βρέθηκε αλλά ήταν ήδη αργά αφού είχε χάσει τη ζωή της με αυτό το τραγικό τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι στο σημείο βρέθηκε, κοντά στο ύψος των Καρυών, το ΕΚΑΒ όπου μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο Τρικάλων και όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές θα ακολουθήσει νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

trikalaola.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14409 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*