«Μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα με drones και διόπτρες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

«Μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα με drones και διόπτρες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

«Μπλόκο» σε όσους επιχειρήσουν να ταξιδέψουν παρά τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού, που βρίσκονται σε ισχύ, θα βάλει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του Πάσχα.

Το «σφράγισμα» κάθε νομού, κάθε παραδρόμου και παρακαμπτήριου και επαρχιακού δρόμου σε 24ωρη βάση με μπάρες νερού, με περιπολικά και συμβατικά οχήματα της αστυνομίας περιλαμβάνει το επιχειρησιακό σχέδιο για την αποτροπή όσων ανεύθυνων πολιτών επιχειρήσουν να κινηθούν προς τα χωριά τους. Για τον ίδιο λόγο αποτροπής, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», θα χρησιμοποιηθούν drones, ελικόπτερα, ακόμη και διόπτρες νυχτερινής όρασης. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι προεταοιμασμένα για όλα από την Παρασκευή και με την κλιμάκωση να αναμένεται την Κυριακή των Βαΐων.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν το σκοτάδι για τις παράνομες μετακινήσεις τους για να αποφύγουν τους αστυνομικούς ελέγχους. Αυτή η προοπτική προκάλεσε την εντονότερη αστυνομική παρουσία τις νυχτερινές ώρες στον σχεδιασμό των μέτρων. Έτσι, κυάλια νυχτερινής όρασης θα δοθούν σε αστυνομικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται στα ύποπτα σημεία. Τα drones και τα ελικόπτερα θα επιτηρούν από αέρος και θα κατευθύνουν τις επίγειες δυνάμεις, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και τα ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - «Μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα με drones και διόπτρες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

collage - «Μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα με drones και διόπτρες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.


fast food ambelon - «Μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα με drones και διόπτρες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

ambelonas1 armonia 2021 - «Μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα με drones και διόπτρες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα