ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “Η ΕΛΠΙΔΑ”

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας.

Σχετικά με την τακτική αιμοδοσία του Συλλόγου μας, την Μ.Τρίτη 14-4-2020.
Η εν λόγω αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα, σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Ε.ΚΕ.Α., για την προστασία και την ασφάλεια των αιμοδοτών μας, αλλά και των Γιατρών και Νοσηλευτών που θα διενεργούν την αιμοληψία.

Επειδή στις Αιμοδοσίες των τελευταίων ημερών, που πραγματοποιήθηκαν από Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και από έκτακτες εξορμήσεις του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λάρισας, έχουν συλεχθεί πάρα πολλές μονάδες αίματος των ομάδων ΑΒ+ και Β+,
Γιά τον αυτόν και μόνο τον λόγο και, προκειμένου, λόγω της υπερσυγκέντρωσης των παραπάνω ομάδων αίματος, το αίμα αυτό να μη χρησιμοποιηθεί, αφού στις εν λόγω ομάδες υπάρχει υπερεπάρκεια σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.

Παρακαλούμε, όλους τους Φίλους Αιμοδότες που έχουν τις ομάδες, ΑΒ+ και Β+ να μην προσέλθουν καθόλου στη αιμοδοσία μας αυτή, αφού δεν πρόκειται να αιμοδοτήσουν, αλλά να περιμένουν την επόμενη του Ιουνίου, που οι ομάδες αίματός τους θα μας είναι τότε πολύ χρήσιμες.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά, που θα λάβετε υπόψη την παράκλησή μας αυτή.

Για το Δ/Σ Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “ΕΛΠΙΔΑ”

Ο Πρόεδρος

Γιαννόπουλος Γιάννης

elpida ampelonas - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ "Η ΕΛΠΙΔΑ"

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13455 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*