Δράση Πολιτών: “Δυστυχώς, τον Δήμο Τυρνάβου διοικεί η χειρότερη δημοτική Αρχή όλων των εποχών”.

Δράση Πολιτών: “Δυστυχώς, τον Δήμο Τυρνάβου διοικεί η χειρότερη δημοτική Αρχή όλων των εποχών”.

Η ανακοίνωση του Αστέριου Ροντούλη, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Τυρνάβου «Δράσης Πολιτών».
Αρχικά, επειδή ήταν παντελώς ανίκανοι και ανέτοιμοι να διοικήσουν σωστά, έστω και στοιχειωδώς , αποφάσισαν να γεμίσουν τον Δήμο με έξωθεν κομματοφερμένους συμβούλους, χωρίς καμιά ντροπή για τις δαπάνες με τις οποίες επιβαρύνουν τους δημότες σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.Ειδικοί σύμβουλοι και ειδικοί συνεργάτες κάνουν παρέλαση και αποφασίζουν αντί αυτών, λαμβάνοντας  παχυλούς μισθούς εντελώς ανερυθρίαστα.Εξάλλου, λεφτά υπάρχουν.Προφανώς για τα κομματόσκυλα.
Στη συνέχεια, με τη λογική αποφασίζουμε και διατάζουμε, μολονότι αποτελούν μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, αφού πρώτα φρόντισαν εσκεμμένα να απαξιώσουν τους εργαζομένους και τον μηχανολογικό εξοπλισμό , για να έχουν ένα δήθεν άλλοθι. Ας σημειωθεί , μάλιστα, ότι η ιδιωτικοποίηση θα γίνει με ανάθεση, χωρίς την παραμικρή διαγωνιστική διαδικασία, μολονότι θα μπορούσαν ακόμη και να προσλάβουν προσωπικό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Οι άνθρωποι αυτοί , είναι βέβαιο , δεν θα σταματήσουν εδώ. Έχουμε την βάσιμη υπόνοια ότι το επόμενο βήμα τους θα είναι η ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Πρασίνου και η πώληση των Σφαγείων σε ιδιώτη.Φαίνεται πως ήρθαν , για να κάνουν “πλιάτσικο” και για να γκρεμίσουν, όχι για να κτίσουν και να δημιουργήσουν. Κάνουν πραγματικό γιουρούσι στις υποδομές του Δήμου, φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιούν ακόμη και αυτοκίνητα του Δήμου ως ιδιωτικά  ΙΧ .Πραγματική κατάντια.
Το ερώτημα ,όμως,  έρχεται αβίαστα: Αλήθεια, γιατί οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να πληρώνονται από το δημοτικό ταμείο, αφού άλλοι διοικούν και άλλοι κάνουν τη δουλειά γι αυτούς; Για παράδειγμα, γιατί πρέπει να πληρώνεται ο αντιδήμαρχος καθαριότητας , όταν ένας ιδιώτης κάνει όλη τη δουλειά; Μήπως, τουλάχιστον,  πρέπει να έχουν την ευθιξία και να παραιτηθούν από τους μισθούς τους;
Βεβαίως, το παραπάνω ερώτημα είναι ρητορικής φύσεως. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να αφήσουν το “φαγοπότι”.Εξάλλου, εάν είχαν την πρέπουσα ευθιξία , δεν θα έκαναν όσα κάνουν.
Μπράβο, κύριοι της δημοτικής Αρχής. Άξιος ο μισθός σας.
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Δράση Πολιτών: "Δυστυχώς, τον Δήμο Τυρνάβου διοικεί η χειρότερη δημοτική Αρχή όλων των εποχών".

collage - Δράση Πολιτών: "Δυστυχώς, τον Δήμο Τυρνάβου διοικεί η χειρότερη δημοτική Αρχή όλων των εποχών".


fast food ambelon - Δράση Πολιτών: "Δυστυχώς, τον Δήμο Τυρνάβου διοικεί η χειρότερη δημοτική Αρχή όλων των εποχών".

ambelonas1 armonia 2021 - Δράση Πολιτών: "Δυστυχώς, τον Δήμο Τυρνάβου διοικεί η χειρότερη δημοτική Αρχή όλων των εποχών".

Τύρναβος