Συγχαρητήρια και περαστικά στο γιατρό που νοσεί από κορωνοϊό

Ανακοίνωση της παράταξης “Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” του επικεφαλής  Σάμερ – Αθανάσιου Αμάρι.

anigif ambelon rizoulis - Συγχαρητήρια και περαστικά στο γιατρό που νοσεί από κορωνοϊό

Η παράταξή μας θέλει να συγχαρεί τον ιατρό κ. Χαρίλαο Ταμπαθάνη για την υπεύθυνη στάση που κράτησε ανακοινώνοντας δημόσια την προσβολή του από τον κορωνοϊό.

Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Αποδεικνύεται όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη παραμονής μας στο σπίτι, σαν να έχουμε όλοι τον κορωνοϊό, προστατεύοντας τους ίδιους τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας, υπαλλήλους του Δήμου, των κοινωνικών δομών, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και τους υπαλλήλους των ιδιωτικών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να μας εξυπηρετούν. Αποφεύγουμε τον συνωστισμό με κόσμο και βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για τα άκρως απαραίτητα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Χαιρόμαστε που η δημοτική αρχή, έστω και τώρα με την εμφάνιση του πρώτου επίσημου κρούσματος στον Δήμο μας, αποφάσισε να υλοποιήσει μέτρα κατά του κορωνοϊού, που εδώ και καιρό εμείς προτείναμε, όπως το πλύσιμο και απολύμανση των κάδων, των πλατειών και κοινόχρηστων χώρων και την καλούμε να κάνει απολυμάνσεις σε φαρμακεία, κέντρο υγείας και περιφερειακά ιατρεία και να υλοποιήσει και τα υπόλοιπα μέτρα που έχουμε προτείνει.

Όλοι μαζί να λειτουργήσουμε προς όφελος των δημοτών και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε η επιστροφή στην καθημερινότητά μας, να γίνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14389 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*