Αυτοκίνητο για τη «Βοήθεια στο σπίτι» για τον Δήμο Τύρναβου

Σήμερα, 30 Μαρτίου , ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας παρέλαβε στα πλαίσια της ενίσχυσης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ένα καινούριο αυτοκίνητο Τoyota από την Toyota Ελλάς.

anigif ambelon rizoulis - Αυτοκίνητο για τη «Βοήθεια στο σπίτι» για τον Δήμο Τύρναβου

Ειδικότερα, η Toyota Ελλάς, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και το Υπουργείο Εσωτερικών, θα παραχωρήσει εκατόν πενήντα οχήματα σε Δήμους της χώρας μας, αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, μετά τη παραλαβή του οχήματος, γνωστοποίησε ότι το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Τυρνάβου και συγκεκριμένα μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Παράλληλα, ευχαρίστησε τόσο την Τoyota Ελλάς όσο και την Αδάμου ΑΕΒΕ, τοπική αντιπροσωπεία, για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία.
Τέλος, ευχαρίστησε την Κ.Ε.Δ.Ε. για τα αμεσότατα αντανακλαστικά και την απόλυτα επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του φιλόδοξου σχεδίου.
Ο Δήμος Τυρνάβου αποδεικνύει έμπρακτα πως θα αξιοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο και εργαλείο για την διασφάλιση της υγείας κάθε δημότη.

Με οργάνωση, αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

τυρναβου - Αυτοκίνητο για τη «Βοήθεια στο σπίτι» για τον Δήμο Τύρναβου

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14389 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*