Δράση Πολιτών: “Ο Δήμος Τυρνάβου μπροστά στην πρόκληση της τηλεκπαίδευσης”

Δράση Πολιτών: “Ο Δήμος Τυρνάβου μπροστά στην πρόκληση της τηλεκπαίδευσης”

Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό – λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού – για τις ευκαιρίες που προσφέρει η τηλεκπαίδευση στη βιωσιμότητα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

,Μολονότι, όμως , η θετική διάσταση της τηλεκπαίδευσης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί , το ζήτημα είναι να κατοχυρωθεί η ισότητα  πρόσβασης όλων των μαθητών  στον αναγκαίο εξοπλισμό και στις απαραίτητες διαδικτυακές υπηρεσίες.
Συνεπώς, ο Δήμος Τυρνάβου μπορεί και πρέπει να αιτηθεί από την Κυβέρνηση την δωρεάν  παροχή ενός προσωπικού υπολογιστή ή ενός laptop/tablet σε κάθε μαθητή/φοιτητή του Δήμου μας , προκειμένου να διασφαλισθεί η συμμετοχή όλων στις  δυνατότητες  της τηλεκπαίδευσης χωρίς εισοδηματικές-ταξικές διακρίσεις.
Μάλιστα , ο Δήμος μας θα μπορούσε να εισηγηθεί την επέκταση του προτεινομένου μέτρου σε όλους τους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ της χώρας μας, εν είδει μιας ευρύτερης κυβερνητικής πρωτοβουλίας , αποσκοπούσης στη λειτουργική  συνοχή όλων των βαθμίδων της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Στέλιος Γ. Ροντούλης
Επικεφαλής “Δράσης Πολιτών”.
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Δράση Πολιτών: "Ο Δήμος Τυρνάβου μπροστά στην πρόκληση της τηλεκπαίδευσης"

collage - Δράση Πολιτών: "Ο Δήμος Τυρνάβου μπροστά στην πρόκληση της τηλεκπαίδευσης"


fast food ambelon - Δράση Πολιτών: "Ο Δήμος Τυρνάβου μπροστά στην πρόκληση της τηλεκπαίδευσης"

ambelonas1 armonia 2021 - Δράση Πολιτών: "Ο Δήμος Τυρνάβου μπροστά στην πρόκληση της τηλεκπαίδευσης"

Τύρναβος