Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)

Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και Αγιάς (φωτο)

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιχειρεί νύχτα – μέρα με αποχιονιστικά μηχανήματα Σε επιφυλακή μέχρι και το Σάββατο

Κ. Αγοραστός: « Η Φύση μας δείχνει το δρόμο της συνεχούς προσπάθειας της ζωής»

Ανοιχτό παραμένει το σύνολο του ορεινού δικτύου του Δήμου Ελασσόνας -εθνικό και επαρχιακό- καθώς και οι δρόμοι στα ορεινά των δήμων Τεμπών και Αγιάς, όπου σημειώθηκαν χιονοπτώσεις. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιχειρεί από την 25η Μαρτίου στις παραπάνω περιοχές με αποχιονιστικά μηχανήματα μέρα και νύχτα και παραμένει σε επιφυλακή τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, προκειμένου να επέμβει και να διατηρήσει το οδικό δίκτυο ανοικτό και ασφαλές.

2 - Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λάρισας αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Μετά την ενημέρωση που είχαμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας με το με αριθμό πρωτ. 1110/24-3-2020 έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας – Αρχηγείο Πυρ/κου Σώματος – Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), όσον αφορά τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας και ιδιαίτερα σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα , με κατά τόπους έντονη χιονόπτωση, η Π.Ε. Λάρισας από την 25η Μαρτίου τέθηκε σε επιφυλακή και από τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, αποχιονιστικά μηχανήματα καθόλη την διάρκεια της νύκτας αλλά και της ημέρας επιχειρούσαν να κρατήσουν το εθνικό αλλά και επαρχιακό οδικό δίκτυο ανοικτό . Στα οδικά τμήματα που επιχειρούσαν ήταν: όλο το ορεινό δίκτυο του Δήμου Ελασσόνας – εθνικό και επαρχιακό δίκτυο- καθώς και σε τμήματα των Δήμων Τεμπών και Αγιάς.

2 - Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)

Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας θα είναι ίδιες και για το επόμενο διήμερο μέχρι το Σάββατο και τα μηχανήματα είτε αποχιονιστικά είτε μηχανήματα έργων θα είναι σε επιφυλακή για να επέμβουν άμεσα προκειμένου να παραμείνει όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο ανοικτό και ασφαλές».

.jpeg - Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)

collage - Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)


fast food ambelon - Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)

ambelonas1 armonia 2021 - Ανοιχτό το ορεινό δίκτυο στους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και  Αγιάς (φωτο)

Δήμος Ελασσόνας Δήμος Τεμπών Νομός Λάρισας