Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

Από την Ιερά Μητρόπολις Γαλλίας – Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον για τα Τυρναβίτικα Νέα.

Με τις πόρτες του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Στεφάνου Παρισίων κλειστές, σύμφωνα με την εντολή της Γαλλικής Κυβερνήσεως, ετελέσθη η Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε δέηση προς τον Κύριο για την ίαση των ασθενούντων και ευχήθηκε η Παναγία να μεσιτεύει προς τον Θεό για την  σωτηρία όλων από τον αόρατο πλην όμως καταστροφικό ιό.

8 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)9 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)10 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)11 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)12 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)13 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)14 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)15 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)16 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)17 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)18 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

1 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)2 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)3 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)4 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)5 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)6 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)7 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13485 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*