Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

3 e1585145939512 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Από την Ιερά Μητρόπολις Γαλλίας – Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον για τα Τυρναβίτικα Νέα.

phoenix banner - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

Με τις πόρτες του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Στεφάνου Παρισίων κλειστές, σύμφωνα με την εντολή της Γαλλικής Κυβερνήσεως, ετελέσθη η Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

banner pagetos - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε δέηση προς τον Κύριο για την ίαση των ασθενούντων και ευχήθηκε η Παναγία να μεσιτεύει προς τον Θεό για την  σωτηρία όλων από τον αόρατο πλην όμως καταστροφικό ιό.

anigif ambelon rizoulis - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

8 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)9 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)10 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)11 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)12 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)13 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)14 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)15 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)16 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)17 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)18 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

1 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)2 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)3 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)4 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)5 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)6 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)7 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Παρίσι (φωτο)