Αλλαγή καιρού στη χώρα τις επόμενες 5 ημέρες

Αλλαγή καιρού στη χώρα τις επόμενες 5 ημέρες

Βασικά χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας των επόμενων ημερών (23-27/3/2020) με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
1)   Δεν αναμένεται παγετός σχεδόν σε καμία περιοχή της χώρας εκτός ισως από ορεινές και ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας το επόμενο 5ήμερο.
2) Αναμένονται πολλές βροχές στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας το επόμενο πενθήμερο αλλά όχι παντού.
3) Οι ισχυροι ανατολικοί άνεμοι θα είναι ρυθμιστές των περιοχών που θα έχουμε τα έντονα καιρικά φαινόμενα και των περιοχών που δεν ευνοούνται από τους συγκεκριμένους ανέμους.
4)  Η ψυχρή εισβολή που φαινόταν τις προηγούμενες ημέρες έχει αρκετά εκφυλιστεί σε σημείο που τα αξιόλογα χιόνια θα πέσουν σε μεγάλα υψόμετρα τις περισσότερες ημέρες.
Επισυνάπτω χάρτης υετού για όλη τη χώρα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα με τις περιοχές που θα έχουν αρκετά έως πολλά χιλιοστά στη χώρα μας έως και την Παρασκευή.
Είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν πολλά από αυτά που βλέπετε αλλά είναι αναγκαίο να έχετε μία πρώτη εικόνα για τις περιοχές της ηπειρωτικής κυρίως χώρας που θα δεχτούν αρκετές βροχές το επόμενο πενθήμερο.
23 - Αλλαγή καιρού στη χώρα τις επόμενες 5 ημέρες

 

24 - Αλλαγή καιρού στη χώρα τις επόμενες 5 ημέρες
Μένετε βέβαια συντονισμένοι μιας και αύριο το απόγευμα θα αναρτηθεί η τακτική  πρόγνωση του καιρού 2 ή 3 ημερών για όλη τη χώρα αλλά και τη Θεσσαλία με αναλυτικούς χάρτες βροχής.
Μελετη στοιχειων-προγνωστικων προιοντων-δεικτων παγκοσμιας κυκλοφοριας: Βασίλειος Πανάκογλου – Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος – Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.com
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Αλλαγή καιρού στη χώρα τις επόμενες 5 ημέρες
Καιρός