Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργυροπουλίου Απόστολος Βογιατζής σε ανακοίνωσή του ενημερώνει για τη διαδικασία παραλαβής και συμπλήρωσης της δήλωσης ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ για τον παγετό της προηγούμενης Τρίτης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

anigif ambelon rizoulis - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

“Παρακαλούνται όλοι οι αγρότες που υπέστησαν ζημιά από τον παγετό τη Δευτέρα 23/3 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. να περάσουν απ το κοινοτικό κατάστημα ΑργυροπουλΊου για να πάρουν το χαρτί δήλωσης ζημιάς που θα υπάρχει έξω από το κοινοτικό γραφείο!
Οι δηλώσεις ζημιάς λόγω κορωνοϊού θα γίνουν χειρόγραφες από τους ίδιους τους αγρότες και την Παρασκευή 27/3 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα πρέπει να φέρουν το χαρτί δήλωσης ζημιάς συμπληρωμένο στην κοινότητα στο ειδικό κυτίο που θα υπάρχει έξω από την κοινότητα!!

ΟΣΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι αγρότες μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο κ. Βογιατζή και στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς Κ. Χατζή.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14409 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*