Ο καιρός για τους αγρότες 17-22/3/2020

Αξιόλογες βροχές σημειώθηκαν τις τελευταίες 2 ημέρες σε όλη τη Θεσσαλία με τα περισσότερα βέβαια χιλιοστά να πέφτουν στα δυτικά τμήματα αλλά και στο παραθαλάσσιο μέτωπο.
Για τη νέα εβδομάδα φαίνεται ότι ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά μέρα με τη μέρα με μόνη παραφωνία τον οριακό παγετό που μπορεί να σημειωθεί την Τρίτη και την Τετάρτη το πρωί σε χωριά  της πεδιάδας.  Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν θα πέσουμε κάτω από τους -2 βαθμούς κελσίου και αυτό πιθανόν να μην έχει τελικά σοβαρές επιπτώσεις στις καλλιέργειες.
Πιο κάτω στον καθιερωμένο μας πίνακα βλέπετε τον καιρό των επόμενων 7 ημερών στη Θεσσαλία, τον άνεμο καθώς και την ένταση αυτού, την μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία κάθε ημέρας,  τον υετο σε χιλιοστά όταν αυτός υπάρχει, η σχετική υγρασία κάθε ημέρας που είναι πολύ σημαντική για τις καλλιέργειες και τέλος το ποσοστό επιβεβαίωσης αυτής της εκτίμησης μιας και όσο πηγαίνουμε πιο μακριά οι πιθανότητες πέφτουν.
Η προγνωστική ομάδα Θεσσαλίας θα είναι εδώ για οτιδήποτε νέο προκύψει σχετικά με τον καιρό και θα ενημερώνεστε και μέσα από τον PRESSING 90.1 FM και την εκπομπή μου Agro-pressing κάθε απόγευμα καθώς βέβαια και από τις τακτικές προγνώσεις καιρού στο blog μου.
11 - Ο καιρός για τους αγρότες 17-22/3/2020

Τέλος βλέπετε και τον συνολικό υετός σε χιλιοστά που θα πέσει έως το τέλος της εβδομάδας στη χώρα μας.  Τα περισσότερα από τα χιλιοστά αναμένονται σήμερα Δευτέρα ενω από αύριο όπως είπαμε η πιθανότητα για βροχές είναι μικρή.
2 - Ο καιρός για τους αγρότες 17-22/3/2020
4 - Ο καιρός για τους αγρότες 17-22/3/2020
Μελετη στοιχειων-προγνωστικων προιοντων-δεικτων παγκοσμιας κυκλοφοριας: Βασίλειος Πανάκογλου – Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος – Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.com
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14389 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*