«Τουριστικό» Πάσχα, τέλος! Λουκέτο έως 30/4 στα εποχικά καταλύματα – ξενοδοχεία!

«Τουριστικό» Πάσχα, τέλος! Λουκέτο έως 30/4 στα εποχικά καταλύματα – ξενοδοχεία!

Λουκέτο στα εποχικά ξενοδοχεία και τα καταλύματα, τα οποία είτε έχουν ανοίξει είτε πρόκειται να ανοίξουν, βάζει με απόφασή της η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Με την απόφαση αυτή, μπαίνει και οριστικό τέλος στις όποιες ελπίδες για ομαλοποίηση της κατάστασης έως τη Μ. Εβδομάδα που εξέφραζε μερίδα επιχειρηματιών της Κέρκυρας ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις και για τις παραδοσιακές εκδηλώσεις (λιτανείες, εκδήλωση Αναστάσεως στην Πάνω Πλατεία κλπ.) με εξαιρετικά πιθανό πλέον το να υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.


AD Batery poulimenos - «Τουριστικό» Πάσχα, τέλος! Λουκέτο έως 30/4 στα εποχικά καταλύματα – ξενοδοχεία!


Η Κ.Υ.Α.

Η απόφαση ισχύει άμεσα για όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και βίλες, πλην των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που έχουν 12μηνη λειτουργία και τα οποία θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.
Η αναστολή ισχύει από αύριο 15 Μαρτίου και μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ ως προς τα ήδη λειτουργούντα τουριστικά καταλύματα εποχικής λειτουργίας η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.03.2020 και διαρκεί έως και 30.04.2020.
Η Κ.Υ.Α. έχει την υπογραφή των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Υγείας Βασίλη Κικίλια και Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο. Σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γ. Ρέτσος σχολιάζοντας την απόφαση, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από την αρχή αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, έχουμε τονίσει ότι θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και σοβαροί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για γενναίες αποφάσεις. Πάνω από όλα, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις δυσκολίες που προκύπτουν, να έχουμε αντανακλαστικά, να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και να προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για την επόμενη ημέρα. Ότι σήμερα φαίνεται σκληρό, αύριο μπορεί να είναι σωτήριο. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο ευθύνης.»

Πηγή: https://www.corfupress.com/cp/

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - «Τουριστικό» Πάσχα, τέλος! Λουκέτο έως 30/4 στα εποχικά καταλύματα – ξενοδοχεία!

collage - «Τουριστικό» Πάσχα, τέλος! Λουκέτο έως 30/4 στα εποχικά καταλύματα – ξενοδοχεία!


fast food ambelon - «Τουριστικό» Πάσχα, τέλος! Λουκέτο έως 30/4 στα εποχικά καταλύματα – ξενοδοχεία!

ambelonas1 armonia 2021 - «Τουριστικό» Πάσχα, τέλος! Λουκέτο έως 30/4 στα εποχικά καταλύματα – ξενοδοχεία!

Ελλάδα