Μήνυμα Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου- Λυγαριάς για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Μήνυμα Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου- Λυγαριάς για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Η γυναίκα ως Μητέρα, νοικοκυρά, σύντροφος, αναγκάζεται να αναλάβει πολλούς ρόλους. Καταλαμβάνει πλέον μια ισχυρή θέση στην κοινωνία. Αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τον αγώνα της, ιδιαίτερα από την Ελληνίδα αγρότισσα. Η καθημερινότητα της είναι σκληρή και κοινωνικά ελλειπής.

Η συρρίκνωση των εισοδημάτων από τις φορολογήσεις που επιβάλλονται στις αγροτικές οικογένειες, η αύξηση του ορίου ηλικίας στην ασφάλιση και παράλληλα ο περιορισμένος χρόνος από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι και στο χωράφι, την απογοητεύουν. Δεν παύει όμως να συνεχίζει τον αγώνα της για την ισοτιμία και τις ανάγκες της στην σύγχρονη εποχή. Όλα αυτά της δημιουργούν την ελπίδα και τη σιγουριά ότι στο μέλλον αυτοί οι αγώνες θα βρουν την πλήρη δικαίωση, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής της, αυτης και της οικογενειών της και θα σηκώσει το δικό της ανάστημα για να προχωρήσει η κοινωνία μπροστά.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς τιμά την 8η Μάρτη,συμπαραστέκεται στον αγώνα των γυναικών, και καταδικάζει κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης και ανισοτιμίας.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Μήνυμα Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου- Λυγαριάς για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

collage - Μήνυμα Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου- Λυγαριάς για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας


fast food ambelon - Μήνυμα Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου- Λυγαριάς για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

ambelonas1 armonia 2021 - Μήνυμα Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου- Λυγαριάς για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Αγροτικά - Κτηνοτροφικά Αργυροπούλι Τύρναβος