Τρίκαλα: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του και σκοτώθηκε

Τρίκαλα: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του και σκοτώθηκε

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σήμερα το μεσημέρι σε 83χρονο από το Παλαιομονάστηρο του δήμου Πύλης Τρικάλων, ο οποίος παρασύρθηκε από το ίδιο του το αυτοκίνητο τον οποίο παρέσυρε, παίρνοντάς από «κάτω» και τον σκότωσε.

Συγκεκριμένα ο 83χρονος μόλις τέλειωσε την εργασία του σε αγροτική περιοχή με κλίση(πλαγιά) του Παλ/ήρου και αφού είχε φορτώσει στο ΙΧ τύπου «κάραβαν» ξερόκλαδα, πήρε το δρόμο της επιστροφής. Στην πορεία όμως κάτι ανάγκασε τον ηλικιωμένο οδηγό να κατέβει απ’ το όχημά του και για άγνωστη αιτία αυτό τον παρέσυρε από κάτω του, με αποτέλεσμα την καταπλάκωσή του.

Τον άμοιρο άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο & ειδοποίησε τις αρχές για το συμβάν. Στο σημείο κατέφθασε ένα πυροσβεστικό όχημα του Π.Κ. Πύλης με δύναμη τεσσάρων ανδρών και υπό τις οδηγίες του Αν/τή Προϊσταμένου κ. Γ. Καραχάλιου, ύστερα από μια διασωστική σειρά ενδεδειγμένων μέτρων και με την μέθοδο φουσκωτών ειδικών μαξιλαριών, κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο άνδρα, που με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης μεταφέρθηκε στο ΓΝ Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλης

Πηγή: pylinews.gr

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Τρίκαλα: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του και σκοτώθηκε

collage - Τρίκαλα: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του και σκοτώθηκε


fast food ambelon - Τρίκαλα: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του και σκοτώθηκε

ambelonas1 armonia 2021 - Τρίκαλα: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του και σκοτώθηκε

Θεσσαλία