Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

Το συνέδριο που έρχεται για να παρακινήσει τους νέους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να αφήσει το αποτύπωμα του στην πόλη της Λάρισας και την Θεσσαλία πλησιάζει!

Το TEDxUTHLarissa είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου, στην αίθουσα «Ιπποκράτης» του τμήματος Ιατρικής Λάρισας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.Οι 15 εκλεκτοί ομιλητές θα αναδείξουν την αξία του «IMPEL», το οποίο αποτελεί το βασικό θέμα της φετινής διοργάνωσης, καθώς επίσης θα εμπνεύσουν με τις τέχνες, τις επιστήμες και τις ζωές τους.

Σε περίπτωση που δεν προμηθευτήκατε εισιτήριο έχετε την δυνατότητα να νιώσετε τον μεγάλο παλμό του TEDxUTHLarissa μέσω LIVE STREAMING στην σελίδα μας στο YouΤube και στην σελίδα στο Facebook του «Pezodromio Free Press».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://bit.ly/TEDxUTHLarissa-info

Ευχαριστούμε θερμά: «Cosmos Aluminium», «Watt & Volt», «Μητροπολιτικό Κολλέγιο», «Fashion City Outlet», «Λίντο Οργανισμός», «Dataverse Ltd», «Leroy Merlin», «Ἑπιπλα ΖΑΚΑΡ – Zakinos Design», «Monte Napoleone», «Playhouse», «Kubrick» για την σημαντική συνδρομή τους στο TEDxUTHLarissa.

event - Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

collage - Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa


fast food ambelon - Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

ambelonas1 armonia 2021 - Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

Λάρισα