Στ. Ροντούλης: “Είναι αλήθεια ότι μονάδες της SEEBRIG από τον Τύρναβο χτύπησαν τους νησιώτες μας ; “.

Στ. Ροντούλης: “Είναι αλήθεια ότι μονάδες της SEEBRIG από τον Τύρναβο χτύπησαν τους νησιώτες μας ; “.

Ως γνωστόν, στο στρατόπεδο του Τυρνάβου εδρεύει η πολυεθνική Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η γνωστή ως SEEBRIG.

Το ενδιαφέρον, όμως,  είναι  ότι, τις τελευταίες ημέρες,  το Διαδίκτυο βρίθει δημοσιευμάτων, βάσει των οποίων μονάδες της SEEBRIG, ορμώμενες από τον Τύρναβο, έλαβαν μέρος , ως μονάδες καταστολής με ελληνικές στολές , στα πρόσφατα  επεισόδια που ταλαιπώρησαν
τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες του βορειοανατολικού Αιγαίου, κατά τη διάρκεια  των δυναμικών  αντιδράσεών τους στις επιπρόσθετες Δομές Υποδοχής και Ταυτοποίησης  λαθρομεταναστών- προσφύγων, τις οποίες η Κυβέρνηση ευαγγελίζεται  να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει στα ήδη επιβαρυμένα από τη λαθρομετανάστευση νησιά.
Όπως, μάλιστα, χαρακτηριστικά εγράφη, η βιαιότητα που επιδείχτηκε από τις δυνάμεις καταστολής κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αυτών  δεν πρέπει να αποδοθεί σε Έλληνες αστυνομικούς, αλλά στη δράση των αλλοδαπών μονάδων της SEEBRIG, που χωρίς κανένα ενδοιασμό ασκήθηκαν σε σενάρια βιαίας καταστολής πλήθους.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η έντονη αυτή φημολογία δεν μπορεί να πλανάται , χωρίς μια επίσημη απάντηση ή έστω διάψευση  από την πλευρά της επίσημης Ελληνικής Πολιτείας.
Γι αυτό, η δημοτική παράταξη του Τυρνάβου “Δράση Πολιτών” καλεί τους βουλευτές Λάρισας να θέσουν το ζήτημα στη Βουλή με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση και να στοιχειοθετηθεί επισήμως το ανυπόστατο ή μη  της όποιας σχετικής φημολογίας.
Αναμένουμε την κοινοβουλευτική δράση των βουλευτών επί του ανακύψαντος ζητήματος , καθώς δεν επιθυμούμε η πόλη μας να αναφέρεται στο πανελλήνιο ως ορμητήριο ενεργειών και ομάδων που προσβάλλουν, εάν αληθεύουν βεβαίως οι σχετικές φήμες, τις δημοκρατικές ευαισθησίες και την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων πολιτών, υποσκάπτοντας ταυτόχρονα το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας σε μια κρίσιμη για την πατρίδα μας συγκυρία.
Στο πλαίσιο αυτό, ήδη μας χαροποιεί η δημόσια δέσμευση του κ. Κυριάκου Βελόπουλου , Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης” και βουλευτή Λάρισας , ότι θα φέρει το θέμα στο Κοινοβούλιο, μια πρωτοβουλία που ευελπιστούμε να βρει μιμητές και από βουλευτές άλλων πολιτικών χώρων.
Οι Τυρναβίτες περιμένουν να πληροφορηθούν αλήθειες και μόνον αλήθειες.
Στέλιος  Γ.  Ροντούλης
Επικεφαλής ” Δράσης Πολιτών “
Πρ.Υφυπουργός και βουλευτής Λάρισας
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Στ. Ροντούλης: "Είναι αλήθεια ότι μονάδες της SEEBRIG από τον Τύρναβο χτύπησαν τους νησιώτες μας ; ".

collage - Στ. Ροντούλης: "Είναι αλήθεια ότι μονάδες της SEEBRIG από τον Τύρναβο χτύπησαν τους νησιώτες μας ; ".


fast food ambelon - Στ. Ροντούλης: "Είναι αλήθεια ότι μονάδες της SEEBRIG από τον Τύρναβο χτύπησαν τους νησιώτες μας ; ".

ambelonas1 armonia 2021 - Στ. Ροντούλης: "Είναι αλήθεια ότι μονάδες της SEEBRIG από τον Τύρναβο χτύπησαν τους νησιώτες μας ; ".

Τύρναβος