Συνάντηση Καπετάνου με τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας.

Συνάντηση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας ΝΔ, Χρήστου Καπετάνου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης.
Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη νέα ΚΑΠ, στα σχέδια βελτίωσης, στους δασικούς χάρτες και στη νιτρορύπανση.

anigif ambelon rizoulis - Συνάντηση Καπετάνου με τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας.

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας παρέστησαν, ο Πρόεδρος κ.Κων/νος Γιαννακός, ο Αντ/δρος κ. Γεωργ. Ρωμανόπουλος, ο Γεν. Γραμμ. Χρ. Γρουσόπουλος, και τα μέλη Γεωργ. Καρανίκας και Αθ. Γραβάνης. Παρόντες ήταν επίσης οι αναπληρωτές γραμματείς Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης και Δημήτρης Σοφολόγης, καθώς και ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Μίλτος Μπασδάνης.

Ο κ. Καπετάνος ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο ΔΣ και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τον επιστημονικό φορέα των Γεωπόνων και τόνισε την αδήριτη ανάγκη να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ με γεωπόνους.

Τέλος, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ.Γιαννακός επεσήμανε πως είναι σημαντικό να υπάρχει συνεχής διάλογος και διαβούλευση με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για όλα τα ζωτικά αιτήματα του Αγροτικού Τομέα της Πατρίδας μας.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14385 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*