ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχονται τον Υπουργό οι αγρότες του Τυρνάβου


Πραγματοποιήσαμε τη Γενική συνέλευση των αγροτικών συλλογών κ του συλλόγου αμβικουχων της ευρύτερης περιοχής του Τυρναβου,ώστε να ενημερώσουμε τους συνάδερφους μας γ τη συνάντηση που είχαμε με τον υφυπουργό ανάπτυξης κ να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας το επόμενο διάστημα.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Καλούμε τους συνάδερφους μας να συνεχίσουν να εκδίδουν τιμολόγια όπου θα αναγράφουν καθαρά τη λεξη τσίπουρο κ να μην ενδώσουν στην διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου ανάπτυξης η οποια πάσχει νομοθετικά, νομικά κ συνταγματικά μιας κ τα στοιχεία που καταθέσαμε(ευρωπαϊκή οδηγια,ευρωπαϊκη αποφαση,τελονιακη άδεια όπου μας αναγνωρίζουν ότι το προϊόν των διημέρων είναι τσίπουρο)στο υπουργείο ανάπτυξης είναι αδιάσειστα και δεν αμφισβητήθηκαν από τον υφυπουργό και το επιτελείο του.

Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε διαμαρτυρία στις 21/2/2020 κ ώρα 10 π.μ. έξω από το divani palace όπου θα παρευρίσκετε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης ώστε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις κυβερνητικές αποφάσεις που κλέβουν την ονομασία τσίπουρο από τους αμπελουργούς.

Απαιτούμε άμεση άρση της διευκρινιστικής εγκυκλίου που μας οδηγεί στον αφανισμό. 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest