Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ» ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ» ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Τη συμμετοχή της νεολαίας και το πολιτισμένο κλίμα, που κυριάρχησε τόσο προεκλογικά, όσο και στις κάλπες, χαιρετίζει με δήλωσή του ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου και αντιπροσώπων στην ΟΝΝΕΔ.    

Η δήλωση του Λαρισαίου πολιτικού έχει ως εξής: 

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κερδισμένη είναι η παράταξή μας και όσοι υπηρετούν τις αξίες και τα πιστεύω της. 

Χαιρετίζω τη συμμετοχή της νεολαίας και το πολιτισμένο κλίμα, που κυριάρχησε τόσο προεκλογικά, όσο και στις κάλπες για την ανάδειξη προέδρου και αντιπροσώπων της ΟΝΝΕΔ, όπως επίσης και τον ενθουσιασμό, που επικρατεί στις τάξεις των μελών μας, καθώς έχει αυξηθεί η διάθεση για ενεργή συμμετοχή στο πολιτικό τοπίο. Το στοίχημα της επανίδρυσης της κομματικής νεολαίας, που είχε θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει κερδηθεί. 

Εύχομαι η ΟΝΝΕΔ να συνεχίσει να αποτελεί το οξυγόνο της παράταξης μας, να εξακολουθεί να “βγαίνει μπροστά”, με ενεργή συμμετοχή σε φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας και να στέκεται στο πλευρό των νέων ανθρώπων και όσων προσπαθούν να χτίσουν κάτι καλύτερο για την πατρίδα μας. 

Συγχαρητήρια σε όλους». 

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ» ΝΕΟΛΑΙΑΣ

collage - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ» ΝΕΟΛΑΙΑΣ


fast food ambelon - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ» ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ambelonas1 armonia 2021 - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ» ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Λάρισα