Συγχαρητήρια για την σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού

Συγχαρητήρια για την σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και την παρατηρητικότητα Αστυνομικού του Α.Τ.Τυρνάβου ευρισκόμενου εκτός υπηρεσίας!!!!

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

”Η ένωσή εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Διεύθυνσή μας για τις άψογες ενέργειές τους, που οδήγησαν στον εντοπισμό και σύλληψη ενός ακόμη κακοποιού που λυμαίνονταν τις περιουσίες των συμπολιτών μας.
Η παρατηρητικότητα Αστυνομικού του Α.Τ. Τυρνάβου ευρισκομένου εκτός υπηρεσίας, το θάρρος και η αυταπάρνηση των πληρωμάτων καθώς και η μεθοδικότητα και ο άρτιος συντονισμός οδήγησαν σε ακόμη μια επιτυχία.”

Το σύντομο χρονικό :

Αστυνομικός του Α.Τ. Τυρνάβου εντοπίζει ύποπτο όχημα να κινείται στον Αστικό ιστό. Ενημερώνει τον Αξιωματικό Υπηρεσίας το όχημα εντοπίζεται εντός του καταυλισμού ΡΟΜΑ από περιπολικό του τμήματος. Ο δράστης αποπειράθηκε να εμβολίσει το περιπολικό και διέφυγε. Την επομένη το πρωί άντρες του Α.Τ. Τυρνάβου χτενίζουν την περιοχή, εντοπίζουν το όχημα στον καταυλισμό και σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ προβαίνουν σε έλεγχο του οχήματος εντοπίζοντας εντός αυτού πληθώρα κοσμημάτων και προσαγάγουν τον ιδιοκτήτη. Ο δράστης έχοντας αντιληφθεί την παρουσία τους, κλέβει αυτοκίνητο από τον οικισμό και διαφεύγει με την οικογένειά του προς Λάρισα ενώ άντρες της ΟΠΚΕ τον αναζητούν. Εκεί παρατά το όχημα. Κλέβει άλλο αυτοκίνητο στην προσπάθεια να σβήσει τα ίχνη του. Εντοπίζεται στο ύψος της ΔΕΥΑΛ και ακολουθεί καταδίωξη από 4 μηχανές ΔΙΑΣ και 2 οχήματα της ΟΠΚΕ κατά μήκος της περιφερειακής.

Αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα χάνεται στα στενά και αφού πλέον έχει αναστατώσει την πόλη οδηγώντας επικίνδυνα εντοπίζεται από προστρέξαντες σταθμούς, εγκαταλείπει το όχημα στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Βόλου και οι επιβαίνοντες διαφεύγουν τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις ώσπου να εντοπισθούν και να συλληφθούν από τους αστυνομικούς που τους κυνηγούν. Πρόκειται για έναν επικίνδυνο γνωστό στις αρχές 24χρονο κατά του οποίου εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών και (7) μηνών, για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις ανά την επικράτεια.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Συγχαρητήρια για την σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού

collage - Συγχαρητήρια για την σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού


fast food ambelon - Συγχαρητήρια για την σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού

ambelonas1 armonia 2021 - Συγχαρητήρια για την σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού

Νομός Λάρισας