Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι «Δρομείς Τυρνάβου» (φωτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι «Δρομείς Τυρνάβου» (φωτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι «Δρομείς Τυρνάβου» σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου  2020  στο καφέ  «SQUARE» στον Αμπελώνα.

Φίλοι  και μέλη των «Δρομέων Τυρνάβου» έδωσαν το παρόν ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα  δρομική χρονιά. Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των μελών που έτρεξαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που κατέκτησαν πρώτες θέσεις σε Γενικές και Ηλικιακές κατηγορίες, μικρών δρομέων, δρομικών οικογενειών,  ενώ έγιναν και ειδικές βραβεύσεις σε μέλη και χορηγούς της Ομάδας.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερό της βραδιάς τον Απόστολο Γκανάτσιο, ο οποίος  κέρδισε έναν αθλητικό σάκο προσφορά του καταστήματος Γεωργιάδης Action Store (Peak Store), ενώ άλλοι τέσσερις τυχεροί κέρδισαν δώρα προσφορά των καταστημάτων, βιβλιοπωλείο «Υδρόγειος» του Κώστα Γκανάτσιου στον Τύρναβο  και  «Hair Style» Κομμώσεις Ζωή Δούλου στον Αμπελώνα τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το καφέ «SQUARE» στον Αμπελώνα  και τον υπεύθυνο του καταστήματος Κωνσταντίνο Ψύρρα για την άψογη φιλοξενία.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι «Δρομείς Τυρνάβου» (φωτο)
Τύρναβος