Η επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία” στο μπλόκο του Τυρνάβου

Η επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία” στο μπλόκο του Τυρνάβου

Η επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία” περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Μπίλλη βρέθηκε σήμερα στο μπλόκο Τυρνάβου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του συλλόγου Αμβυκούχων Τυρνάβου και των Αγροτικών Συλλόγων Τυρνάβου ,Δαμασίου ,Αργυροπουλίου και Αμπελώνος για ενταντικοποίηση του αγώνα ενάντια στις άδικες πολιτικές και της τωρινής κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και της απερχόμενης του Σύριζα.

Η άδικη απόφαση που αφαιρεί την ονομασία του παραδοσιακού τσίπουρου από τους αμπελοκαλλιεργητές  και οδηγεί στον αφανισμό έναν κλάδο της αγροτικής μας οικονομίας που οι ρίζες του φτάνουν έως την αρχαιότητα αλλά και το σύνολο των αντεθνικών ,εξοντωτικών μέτρων ενάντια στον μικρό αγροτικό κλήρο εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο για το μέλλον και την επιβίωση των αμπελοκαλλιεργητών σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Η “Ελληνική Αυγή” θα συνεχίσει να μάχεται την αναλγησία και την σκληρότητα των εκάστοτε κυβερνώντων ενάντια στους Έλληνες αγρότες των οποίων η παραμονή στα πατρογονικά εδάφη αποτελεί την μόνη ελπίδα για την επιβίωση και συνέχεια του Ελληνικού Έθνους.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Η επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία" στο μπλόκο του Τυρνάβου

collage - Η επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία" στο μπλόκο του Τυρνάβου


fast food ambelon - Η επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία" στο μπλόκο του Τυρνάβου

ambelonas1 armonia 2021 - Η επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία" στο μπλόκο του Τυρνάβου

Τύρναβος