Έκοψε πίτα ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό (φωτο)

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ετήσια ενημερωτική Γενική Συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας σε αίθουσα του Φρουρίου Λάρισας.

Συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων και ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά . Λόγο της απουσίας του Δημάρχου και της Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Αιγάνης όλο το βάρος έπεσε στον Αντιδήμαρχο κ Γ Νικολάου ο οποίος με μεγάλη ειλικρίνεια μας ενημέρωσε για όλα τα θέματα Μας ενημέρωσε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί και θα τακτοποιηθούν άμεσα κάποια από τα θέματα που θέσαμε στην πρόσφατη συνάντησή μας και βλέπουν πολύ θετικά όλα τα υπόλοιπα.

Όσο αφορά τα τρία μεγάλα θέματα , σχέδιο πόλης ,γέφυρα σύνδεσης με Πόρους και ανάπλαση παραλίας επανέλαβε ότι θα πάνε πίσω γιατί υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ωστόσο το σχέδιο πόλης έχει ανατεθεί σε μελετητή και θα ενημερωθούμε εν καιρώ υπεύθυνα Από την μεριά του συλλόγου δεν μπορούσε να μην τεθεί ο προβληματισμός για το γεγονός ότι αναθέτονται από την πολιτεία σε χρόνο ρεκόρ μεγάλα έργα , μεγάλου κόστους ,πολλών χιλιομέτρων (πχ δρόμος Αγιοκάμπου- Βόλου ) και δεν μπορεί να κατασκευαστεί χρόνια τώρα μία γέφυρα μόλις 30 μέτρων. Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα η μας κοροϊδεύουνε; Για μία ακόμη φορά επισημάναμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον απαράδεκτο αγροτικό δρόμο που ενώνει το Καστρί με τους Πόρους.

Όσον αφορά το σχέδιο πόλης είναι αδιανόητο μία περιοχή με 2000 σπίτια στην πλειοψηφία τους τακτοποιημένα, εδώ και μία δεκαετία, βάση του νόμου περί αυθαιρέτων να παραμένει χρόνια τώρα εκτός σχεδίου πόλης αποκλείοντας αυτή από κάθε ανάπτυξη. Τέσσερις τυχεροί κέρδισαν μια τηλεόραση 32 ιντσών 2 ετήσιες δωρεάν συνδρομές φύλαξης των κατοικιών τους από τις εταιρίες φύλαξης Σοφίτη και Σταβάρα και μία ετήσια δωρεάν συνδρομή του συλλόγου

Στην εκδήλωση εκτός των μελών παρέστη και ο Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ Κ Κολλάτος.