ΚΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΚΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ “Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ”

«Η συνδρομή της πολιτείας σε δομές, όπως ο “ΑΡΙΣΤΕΥΣ”, πρέπει να είναι ουσιαστική και συνεχής, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού, καταπολεμώντας έμπρακτα τη διαφορετικότητα. Και τούτο θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ». 

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, κατά την επίσκεψή του, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ”.

2 4 - ΚΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δήλωση της Υφυπουργού αναφορικά με “την προσπάθεια ενίσχυσης του προσωπικού μέσα και από προγράμματα του ΟΑΕΔ, που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα”, ο Λαρισαίος πολιτικός υπενθύμισε “τις περικοπές δαπανών των τελευταίων χρόνων, οι οποίες δημιούργησαν ανυπέρβλητα προβλήματα και στις δομές της Κοινωνικής Πρόνοιας και  της Υγείας”, ενώ εξήρε το έργο των εργαζομένων “οι οποίοι με αυτοθυσία και αυταπάρνηση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με στόχο την εξυπηρέτηση των ατόμων που έχουν ανάγκη”.

3 3 - ΚΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Ο κ. Κέλλας, τέλος, δήλωσε “εντυπωσιασμένος, για μια ακόμη φορά από τις υποδομές”, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, καθώς αποτελείται “από στελέχη ικανά, με μεγάλη διάθεση προσφοράς, όρεξη για δουλειά και υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης”.    

4 2 - ΚΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

5 2 - ΚΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - ΚΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
Αμπελώνας