Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συμβάν με παράσυρση από τρένο στη Λάρισα – Δεν βρέθηκε τίποτα στις γραμμές (ΦΩΤΟ)

ekav treno6 1 - Συμβάν με παράσυρση από τρένο στη Λάρισα – Δεν βρέθηκε τίποτα στις γραμμές (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση επικρατεί μετά τις πληροφορίες για παράσυρση παιδιού από το τρένο του προαστιακού που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη προς Λάρισα, στη διάβαση της οδού Αγιάς.

Το συμβάν προέκυψε μετά την ενημέρωση του μηχανοδηγού του τρένου στον σταθμάρχη της Λάρισας ότι παρέσυρε παιδί. Κατευθείαν κινητοποιήθηκαν όλες οι υπηρεσίες, με αστυνομικούς και πυροσβέστες να ψάχνουν με φακούς δίχως όμως να έχει βρεθεί κάτι.

Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν και δύο ασθενοφόρο, ενώ κι αρκετοί κάτοικοι της περιοχής ήταν στο σημείο.

Μέχρι τώρα πάντως αναφέρεται πως ο μηχανοδηγός απλά άκουσε ένα θόρυβο, βλέποντας παιδιά να παίζουν, με μαρτυρίες του κόσμου να αναφέρουν πως ενδεχομένως δεύτερο παιδί να πρόλαβε και να τράβηξε το άλλο από τις γραμμές.

ekav treno e1580067045777 - Συμβάν με παράσυρση από τρένο στη Λάρισα – Δεν βρέθηκε τίποτα στις γραμμές (ΦΩΤΟ)ekav treno4 - Συμβάν με παράσυρση από τρένο στη Λάρισα – Δεν βρέθηκε τίποτα στις γραμμές (ΦΩΤΟ)ekav treno6 - Συμβάν με παράσυρση από τρένο στη Λάρισα – Δεν βρέθηκε τίποτα στις γραμμές (ΦΩΤΟ)

Πηγή: tinealarissa.gr


30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Συμβάν με παράσυρση από τρένο στη Λάρισα – Δεν βρέθηκε τίποτα στις γραμμές (ΦΩΤΟ)

collage - Συμβάν με παράσυρση από τρένο στη Λάρισα – Δεν βρέθηκε τίποτα στις γραμμές (ΦΩΤΟ)


Pin It on Pinterest