ΕΚΤΑΚΤΟ – Με τρακτέρ στα μπλόκα οι αγρότες του Τυρνάβου για τσίπουρο – ΕΛΓΑ – αποζημιώσεις – κόστος παραγωγής

Γράφει ο Αστέριος Στέλιος Σεΐζης

Η συντριπρική πλειοψηφία των αγροτών – αμπελοκαλλιεργητών του Δαμασίου που παραβρέθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 σε έκτακτη συγκέντρωση στο Δελήχειο Ίδρυμα Δαμάσι – Τυρνάβου για το θέμα που προέκυψε με το τσίπουρο, σήκωσε το χέρι και ομόφωνα συμφώνησε να κατέβουν με τα τρακτέρ του σε ενιαίο μπλόκο όλης της επαρχίας Τυρνάβου.

Με τρακτέρ στα μπλόκα θα κατέβουν λοιπόν οι αγρότες του Τυρνάβου για τσίπουρο – νεο κανονισμό ΕΛΓΑ – αποζημιώσεις & ενισχύσεις για ζημιές σε ροδάκινα, αχλάδια και σταφύλια – υψηλό κόστος παραγωγής – φορολογία – χαμηλές τιμές προϊόντων. Θα στηθεί Μπλόκο στον Τύρναβο, θα γίνει διαμαρτυρία στην AGROTICA και αν δεν βρεθεί λύση θα φτάσουν στη βουλή υποστηρίζουν.

↪Κάνετε εγγραφή στο κανάλι Asterios Stelios AS στο YouTube και δείτε τι είπαν οι αγρότες στη σύσκεψη που έγινε στο Δαμάσι για τις κινητοποιήσεις που θα κάνουν.
↪Είναι πολύ εύκολο και δεν κοστίζει τιποτα !!! Πας στο YouTube, πατάς στην αναζήτηση Asterios Stelios AS και μετά πατάς εγγραφή ή subscribe αν το έχεις στα αγγλικά.

Στο βίντεο μιλούν :
Γιάννης Γκάνας πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δαμασίου
Αντώνης Τσικριτσής πρόεδρος Αμβυκούχων και ο Αστέριος Τσικριτσής πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Σύσκεψη όλων των Αγροτικών Συλλόγων του Δήμου Τυρνάβου θα γινει την Παρασκευή 24/1 στις 19:00 στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο.